0 0

Veelgestelde vragen over dagaanbiedingen en Aanbieding4mij.be

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over dagaanbiedingen en Aanbieding4mij.be. Voor meer informatie kan je ook terecht op onze uitleg pagina, de over ons pagina en de disclaimer pagina. Heb je je antwoord dan nog steeds niet gevonden? Dan kan je altijd nog contact met ons opnemen.


Wat zijn dagaanbiedingen?
Dagaanbiedingen zijn aanbiedingen waarbij producten vaak gedurende 24 uur tegen een hoge korting worden aangeboden. Je kunt dus profiteren van een zeer scherpe prijs, maar je zult hiervoor wel snel moeten beslissen.

Hoe lang zijn dagaanbiedingen geldig?
Zoals de naam doet vermoeden zijn de meeste dagaanbiedingen slechts 24 uur geldig. Soms langer, maar dan staat dat bij de aanbieding vermeld.

Kan ik de dagaanbieding nog bestellen wanneer deze verlopen is?
Dat verschilt per aanbieder. Bij sommige shops kan je producten nabestellen, bij andere niet. Soms kan je het product nog wel bestellen, maar tegen een minder scherpe prijs.

Komen dagaanbiedingen later weer terug?
Voor veel aanbiedingen geldt dat ze een tijd later opnieuw voorbij komen. Zit je te wachten op een bepaald product, dan is het dus zeker verstandig om onze website goed in de gaten te houden. We hebben ook een handige functie waarbij wij je een seintje geven wanneer een product opnieuw in de (dag)aanbieding is!

Hoe kan ik een seintje krijgen wanneer een dagaanbieding weer actief is?
Ga naar de pagina van het betreffende product (je kunt hiervoor onze zoekfunctie gebruiken) en vul je emailadres in onder de kop 'Stuur mij een alert over deze aanbieding!'. Wij zullen je dan een email sturen wanneer het product weer in de aanbieding is!

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik een aanbieding niet vergeet?
Zie je een mooie dagaanbieding, wil je deze op een later moment bestellen, maar ben je bang dat je dit vergeet? Ga dan naar de pagina van het betreffende product en vul onder de kop 'Deze aanbieding niet missen!' je emailadres in. Je kunt zelf een tijdstip kiezen wanneer je een herinnering wilt ontvangen over die betreffende aanbieding. Wij sturen je een herinnering, zodat jij het product niet vergeet te bestellen!

Kan ik een aanbieding ook naar iemand doorsturen?
Zie je een interessante aanbieding die je graag met iemand wilt delen? Gebruik dan één van de share mogelijkheden onder 'Deel deze aanbieding'. Je kunt een aanbieding delen via Facebook, Twitter, Google+, Email of WhatsApp.

Van welke shops bieden jullie allemaal dagaanbiedingen aan?
In totaal werken wij samen met honderden dagaanbieders om jou iedere dag een zo goed en compleet mogelijk aanbod te kunnen bieden! Wil je weten welke shops allemaal? Neem dan een kijkje op onze shops pagina.

Ik zie een aanbieding die ik graag wil bestellen, hoe werkt dat?
Simpel! Klik op de grote oranje knop om naar de website van de aanbieder te gaan, waar je het product veilig en snel kunt bestellen!

Ik heb een vraag over mijn bestelling, kunnen jullie mij helpen?
Als je een bestelling plaatst, dan doe je dit altijd bij één van onze shoppartners. Wij kunnen je dus helaas niet inhoudelijk helpen met je bestelling. Neem hiervoor even contact op met de betreffende aanbieder.

Ik wil graag meer weten over één van de aanbieders
Iedere aanbieder of shop heeft bij Aanbieding4mij.be een eigen pagina, met daarop informatie over de shop, bedrijfsgegevens en specifieke kenmerken van de aanbieder. Bijvoorbeeld betaalmethodes, keurmerken en verzendmogelijkheden. Verder vindt je op deze pagina een waardering van de shop die gegeven is door gebruikers en feedback die gebruikers over de shop geschreven hebben. Onder al deze informatie staan bovendien ook nog de laatste producten die de shop aanbiedt of heeft aangeboden.

Kunnen jullie mij op de hoogte houden van nieuwe dagaanbiedingen?
Dat doen we graag! Je kunt je kosteloos inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je iedere dag aan het begin van de middag een overzicht van de beste nieuwe aanbiedingen. Handig!

Kan ik feedback geven over een shop of product?
Dat kan! Op de productpagina en de shoppagina kan je een product en/of shop 1 tot 5 sterren toekennen, om je waardering voor de shop of het product te laten blijken. Daarnaast kan je op de productpagina informatie toevoegen over het product of een motivatie geven. Hetzelfde geldt voor de shoppagina, ook hier kan je een opmerking plaatsen over de betreffende aanbieder.

Ik wil nog meer korting!
Je hebt helemaal gelijk, want je kunt nooit genoeg korting krijgen! Als je nog meer korting wilt, schrijf je dan in voor een gratis kortingskaart! Hiermee krijg je tot wel 5% van je geld terug op iedere aankoop bij meer dan 1200 (web)winkels en je spaart bovendien punten waarmee je kunt profiteren van extra korting op je volgende aankoop! Helemaal gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Kijk voor meer informatie eens op onze kortingskaart aanvragen pagina.

Top