0 0

Informatie over Aanbieding4mij.be

Aanbieding4mij.be is opgericht met het doel om koopjesliefhebbers de beste dagaanbiedingen op het internet aan te bieden in één handig overzicht. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met honderden verschillende webshops, die dagelijks hun scherpste aanbiedingen aan ons doorgeven. De kortingen van deze aanbiedingen kunnen oplopen tot wel 90 procent en zijn dus zeker meer dan de moeite waard!

Iedere dag vind je op onze website meer dan 180 nieuwe spectaculaire en zeer uiteenlopende dagaanbiedingen. Mocht je graag meer willen weten over hoe dit precies werkt, neem dan even een kijkje op onze uitleg pagina.

Profiteren van spectaculaire aanbiedingen met een veilig gevoel
De aanbiedingen op onze website zijn door ons gecontroleerd en afkomstig van betrouwbare webshops, zodat je zeker weet dat je daar veilig kunt bestellen en betalen. Mocht je voorafgaand aan je bestelling meer willen weten over een bepaalde aanbieder, dan kan je op het logo van deze aanbieder klikken. Iedere aanbieder heeft bij ons een aparte pagina, waarop je de belangrijkste gegevens van de betreffende webshop terug kunt vinden. Ook zie je op deze pagina welke aanbiedingen nu of in het verleden bij deze aanbieder actief zijn (geweest).

Mocht je overgaan tot aankoop, dan doe je dit altijd bij één van onze partners en niet bij Aanbieding4mij zelf. Voor vragen over een specifiek product of een bestelling kan je dus het beste direct met de betreffende shop contact opnemen. Meer informatie hierover is terug te vinden in onze disclaimer.

Meer informatie
Voor alle overige vragen kan je onze veelgestelde vragen bekijken of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Top