0 0
€ 22.50
€ 22.50
Profiteer nu!

i8X-TWS Draadloze Oordopjes - Bluetooth

i8X-TWS Draadloze Oordopjes - Bluetooth
Deze draadloze oordopjes kunt u gebruiken met alle Android en iOS telefoons. u kunt ze eenvoudig via Bluetooth met je telefoon verbinden,  zo kunt u gemakkelijk draadloos muziek luisteren. Daarnaast hebben de oordopjes een microfoon ingebouwd zodat u eenvoudig hands-free kunt bellen. 
Deze oordopjes zijn voorzien van bluetooth versie 4.2 en werken hierdoor uitstekend! De oordpojes zijn uitgerust met stereogeluid voor een optimale luisterbeleving. Op de oordopjes zit een knopje voor het overslaan van een nummer of pauzeren van muziek, hierdoor hoeft u uw telefoon niet uit uw zak te halen. Wanneer de oortjes leeg zijn kunt u deze opladen door de oortjes in de oplaadcase te plaatsen. Wanneer de oplaadcase ook leeg is kunt u deze met een USB-kabeltje gemakkelijk opladen. De USB-kabel word meegeleverd in de doos.
Gebruiksaanwijzing: 
Houd de multifunctionele knoppen aan beide zijden lang ingedrukt totdat het led-lampje afwisselend rood en blauw knippert
dubbelklik vervolgens op een van beide zijden om de koppelingsmodus te openen of houd de knop op het oortje voor 3 seconden ingedrukt. Er zou nu een stemgeluid moeten klinken die zegt "Ready to pair"
Schakel de bluetooth op uw apparaat in en kies '' TWS '' om verbinding te maken, als de led langzaam in het blauw knippert, is het koppelen succesvol gelukt
Specificaties:
Draadloze Type: Bluetooth
Model: i8-TWS
Stijl: oorhaak
Bluetooth: Versie 4.2
Mic

Productspecificaties

Productnaam I8X-TWS Draadloze Oordopjes - Bluetooth
Prijs 22.50

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
09-10-2019 € 22.5 € 22.5
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top