0 0

Digitale Multifunctionele LCD Keukenthermometer

Koken wordt steeds populairder en dat zien we bijvoorbeeld aan de vele kookprogramma’s die op tv verschijnen. Voor veel zaken zijn er duidelijke recepten en er zijn ook allerlei trucjes om te zien of een bepaald gerecht ‘klaar’ is. Bij vlees ligt dat vaak wat moeilijker, omdat het gaat om de kerntemperatuur. Dat wil zeggen dat je de temperatuur van het midden van het stukje vlees moet weten om te beoordelen of het al gegeten kan worden. Een digitale voedselthermometer is de meest nauwkeurige methode om dit te meten. Zo zijn biefstukken op smaak en is de kip altijd volledig gaar.

Hoe meet ik de kerntemperatuur van het vlees?
Deze kerntemperatuurmeter is erg eenvoudig in het gebruik. Waar je wel op moet letten, is dat je de thermometer niet op een bot steekt, hierdoor zal niet de juiste temperatuur worden aangegeven en kan de meter zelfs beschadigen. Steek de vleesthermometer altijd in het dikste deel van het vlees; dit is het deel dat als laatste gegaard wordt. Wanneer de juiste temperatuur wordt weergegeven, is het vlees helemaal gaar. Onthoud wel dat de temperatuur van het vlees nog iets stijgt wanneer je het even laat staan. Bij dikke stukken vlees kan dit oplopen tot tien graden. Wanneer het vlees meteen gesneden wordt, geldt dit uiteraard niet.

Een veelzijdige thermometer

Deze digitale thermometer is niet alleen geschikt om de kerntemperatuur van vlees te meten. Ook bij vloeistoffen kan je de temperatuur eenvoudig meten. Denk bijvoorbeeld aan h

Productspecificaties

Productnaam Digitale Multifunctionele LCD Keukenthermometer
Prijs 5.45
Originele prijs 26.00
Extra info - Digitale Keuken thermometer
- Tmperatuur van -50 graden tot 300 graden Celsius
- Lengte roestvrijstalen pin is 147 mm
- Onthoudt de laatst gemeten temperatuur
- Schakelt na 10 minuten automatisch uit
-Werkt op 1x 1.5 Volt LR44 knoop batterij
Levertijd Days

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-05-2019 € 26 € 5.45
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top