0 0
€ 89.00
€ 17.95
Profiteer nu!

Blijf fit met de bluetooth Activity tracker & Hartslagmeter

Op zoek naar een sport smartwatch met vele functies? Zoek dan niet verder want met deze smartwatch heb je alle belangrijkste functies die je wilt met 1 klik op je pols. Berichten binnenkrijgen, zien wanneer je gebeld wordt, pedometer, hartslagmeter, slaapmonitor en veel meer.

Het is niet alleen een horloge en een bewegingsmeter, maar nog veel meer. Het is een fitness armband, die ervoor zorgt dat jij blijft bewegen. Draag de armband elk moment van de dag en je krijgt inzicht in je beweegpatroon. Je kunt zien hoe actief je bent en of je gezond leeft. Je dag- en nachtritme wordt in kaart gebracht door deze fitness armband.

Smartphone notificaties
Door de smartwatch te connecten met jouw smartphone blijf jij up to date. Je ontvangt notificaties van jouw smartphone op het scherm van de smartwatch. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er gaande is! Ben je aan het rijden en krijg je een berichtje of wordt je gebeld? Geen probleem, want je krijgt het berichtje of inkomende oproep direct te zien op je horloge. Hierdoor zal je minder snel een belletje missen.

Hartslagmeter
Met behulp van de hartslagmeter, kun je jouw hartslag in real time volgen. Hierdoor krijg je een goed beeld van je conditie. Ook kun je gevaarlijke situaties met een te hoge hartslag voorkomen. De hartslag metingen worden opgeslagen in de applicatie. Hierdoor kun je altijd je hartslag metingen terug zien. Kortom, een hartslagmeter zorgt ervoor dat jij meer weet dan ooit over je eigen gezondheid.

Se

Productspecificaties

Productnaam Blijf fit met de bluetooth Activity tracker & Hartslagmeter
Prijs 19.95
Originele prijs 89.00
Extra info - Smartwatch & Activity Sport Tracker
- Bluetooth 4.0
- Pedometer & Hartslagmeter
- Waterdicht
- Pedometer en Alarm
- 0,66 Inch OLED Display
- Kleuren: Zwart
Levertijd Days

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-05-2018 € 89 € 17.95
29-01-2018 € 89 € 19.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top