0 0
€ 99.99
€ 34.95
Profiteer nu!

Parya bluetooth activity tracker

Gaat u de uitdaging tot een gezonde levensstijl aan? Met deze activity tracker heeft u uw eigen coach altijd om uw pols bij u. De tracker houdt stappen bij, noteert afgelegde afstand en vertelt u ook hoeveel calorieën u verbrand heeft. Word bewust van uw dagelijkse bewegingspatroon en stel uzelf doelen om steeds sportiever te worden. Via de QR code in de handleiding kunt u de app eenvoudig downloaden. De activity tracker is spatwaterdicht. Wij raden het dus af om hiermee te douchen of te zwemmen Een echte alleskunner Deze activity tracker is een echte alleskunnner. Zo houdt hij behalve uw gezondheid ook uw telefoon in de gaten. Door hem te koppelen aan uw smartphone geeft hij meldingen van Whatsapp-berichten, Facebook-meldingen, inkomende telefoongesprekken en e-mails. Ook kunt u het horloge gebruiken als wekker. Tot morgen!

Merk: Parya Voor een gezonde levensstijl Word bewust van uw gezondheid Houdt stappen bij, noteert afgelegde afstand, verbrande calorieen etc. Voorzien van hartslagmonitor, stappenteller en slaapmonitor Waterdicht ontwerp Beschikbare kleuren: Zwart, wit en rood

Productspecificaties

Productnaam Parya bluetooth activity tracker
Prijs 34.95
Originele prijs 99.99
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie IDayFly
Leverancier PARYA BLUETOOTH ACTIVITY TRACKER

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
22-10-2017 € 99.99 € 34.95
17-09-2017 € 99.99 € 34.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top