€ 69.00
€ 49.00
Profiteer nu!

Markermeer: 1 tot 3 nachten in een unieke Gipsywagen voor 2 personen incl. schoonmaakkosten, stookhout en meer

<h2>Buytenplaets Suydersee</h2> <p>Buytenplaets Suydersee is een verzamelplaats voor overnachtingen. Omzoomd door bomen aan de rand van Lelystad is elke overnachting anders dan anders.</p> <p>Je overnacht in een authentieke Gipsywagen, de wagen die door de zigeuners werd gebruikt om Europa door te reizen. Van binnen is de wagen nog in grotendeels originele staat met de oorspronkelijke details en elementen. Slapen doe je in een tweepersoonsbed (bedlakens naar keuze bij te boeken, zie &#8220;Wat je krijgt&#8221;). Verder heb je de beschikking over zitbanken, tuinmeubilair, bestek, eet- en kookgerei en koffie- en theefaciliteiten. Om de avonduurtjes te vullen liggen er boeken, tijdschriften en verschillende spelletjes voor twee.</p> <p>Uiteraard mag je tijdens je verblijf gebruik maken van de faciliteiten die Buytenplaets Suydersee te bieden heeft. Denk aan een de eigen vuurkorf (hout inclusief), de centrale kookplaats en de sanitaire faciliteiten. Ook een bezoekje aan de dierenweide met Alpaca&#8217;s is een bezoekje waard. Goed om te weten: tijdens je verblijf maak je gratis gebruik van het nabijgelegen zwembad de Koploper (op 300 meter lopen).</p> <h2>Groupon&#8217;s gids voor Flevoland</h2> <p>Flevoland is een van de jongste provincies van Nederland. Het heeft bijna 50 jaar geduurd voordat hier leefbare oppervlakte gerealiseerd was. Nu maakt het al jaar en dag deel uit van Nederland, waarbij Lelystad, Almere en Zeewolde de bekendste steden zijn. Ook voor het shoppen kan je hier goed terecht. In Bataviastad kun je tegen gereduceerde prijzen verschillende kledingmerken vinden, waardoor de stad dan ook bekend staat als de grootste outlet van Nederland. Ook kun je een bezoek brengen aan het schip Batavia. Voor meer entertainment is attractiepark Walibi een goede optie. Mocht je toch in natuursferen willen blijven dan kun je de Oostvaardersplassen en het natuurpark Lelystad een bezoek brengen. Voor elk wat wils.</p> <h2>De opties</h2> <ul> <li>1 nacht - 2 personen - Gipsywagen - schoonmaakkosten - welkomstpakket - € 49 (29% korting)</li> <li>2 nachten - 2 personen - Gipsywagen - schoonmaakkosten - welkomstpakket - € 79 (43% korting)</li> <li>3 nachten - 2 personen - Gipsywagen - schoonmaakkosten - welkomstpakket - € 109 (47% korting)</li> </ul>

<strong>Geldigheid</strong> Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31-10-2019 op alle dagen van de week. Prijs per 2 personen. <strong>Boeken</strong> Online boeking onder voorbehoud van beschikbaarheid via <a target="_blank" href="">buytenplaets-suydersee.nl/</a> onder het kopje "Reserveren". Vermeld bij "vragen en/of opmerkingen" de controlecode van je groupon. De prijs wordt dan in de reserveringsbevestiging gecorrigeerd. Wanneer je jouw definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Boekingen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar nadat ze bevestigd zijn. Je kan meerdere groupons kopen om je verblijf te verlengen. <strong>Niet inbegrepen</strong> Ontbijt - € 10 per persoon, per dag. Bedlakens - € 10 per verblijf. <strong>Meer info </strong> De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Gratis parkeergelegenheid. Huisdieren in overleg toegestaan (hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht) Inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 11.00 uur. De camping is gevestigd in Lelystad, Nederland. Standaard bezetting: 2 personen. Max. bezetting: 2 personen. Verblijf van een extra (derde) persoon is niet mogelijk. Gegevens gebaseerd op verblijf in een Gypsywagen voor 2 personen. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Referentieprijs geverifieerd op booking.com en de website van het hotel op 22-03-2019. Forex-informatie over de referentieprijs is <a href="" target="_blank">hier</a> te vinden. Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel GmbH. en niet door Groupon Netherlands B.V. Op deze deal zijn <a title="Annuleringsvoorwaarden" href="" target="_blank">annuleringsvoorwaarden</a> van toepassing.

Productspecificaties

Prijs 49.00
Originele prijs 69.00
Productbeschrijving Markermeer: 1 tot 3 overnachtingen in een Gipsywagen
Kortingsbedrag € 20,00
Kortingspercentage 29%

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
18-07-2019 € 69.00 € 49.00
16-07-2019 € 69.00 € 49.00
14-07-2019 € 69.00 € 49.00
13-07-2019 € 69.00 € 49.00
12-07-2019 € 69.00 € 49.00

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top