€ 98.00
€ 54.00
Profiteer nu!

Venlo: tweepersoonskamer met ontbijt en naar keuze driegangendiner(s) bij Hotel Restaurant Wilhelmina

<h2>Het hotel</h2> <p>Hotel en restaurant Wilhelmina ligt op 5 minuten loopafstand van de binnenstad van Venlo. Het hotel bestaat al meer dan 100 jaar.</p> <p>De kamers met gratis WiFi zijn compact ingericht met twee eenpersoonsbedden, een flatscreen-televisie, kluisje en een bureau. De badkamers hebben een toilet, douche en een haardroger.</p> <p>In het restaurant kan je aanschuiven voor een avondje Limburgse gastvrijheid. Je kan hier verschillende streek- en wildgerchten proberen, waarvoor gebruik is gemaakt van seizoensverse producten uit de regio.</p> <p>De accommodatie is gelegen op een hoek en bierdoor hierdoor een mooi uitzicht op de fontein en de omliggende omgeving.</p> <h2>Groupon&#8217;s gids voor Venlo</h2> <p>Venlo heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar te lijden gehad, maar heeft de jaren erna veel moeite gedaan om haar stad op een goede wijze weer op te bouwen. Het resultaat laat zien dat er niet beknibbeld op kosten, inzet en moeite, want in 2012 was Venlo uitgekozen om de Floriade te houden. De stad heeft diverse nieuwe winkelstraten aangelegd die zeker een bezoekje waard zijn. Buiten winkelen biedt Venlo haar bezoekers een aantal mogelijkheden om te bekijken, zoals het Limburgs museum en het gebouw Stad Frankfort (middeleeuws pand). Het is ook mogelijk om de fietsroute te volgen langs de parken en tuinen die gecreëerd zijn voor de Floriade.</p>

* De prijs is per hotelkamer en niet per persoon. * Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten. * Vanaf het moment van reserveren is er geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk. * Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht. * De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs. * Resituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden. * Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn. * Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist. * Toeristenbelasting van € 2,50 p.p.p.n., ter plaatse te betalen. * De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten. * Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld. Referentieprijs geverifieerd op booking.com en de website van het hotel op 29-10-2018. Meer informatie <a href="" target="_blank">hier</a>. Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Productspecificaties

Prijs 54.00
Originele prijs 98.00
Productbeschrijving Venlo: tweepersoonskamer met ontbijt
Kortingsbedrag € 44,00
Kortingspercentage 45%

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
20-07-2019 € 98.00 € 54.00
19-07-2019 € 98.00 € 54.00
17-07-2019 € 98.00 € 54.00
15-07-2019 € 98.00 € 54.00
14-07-2019 € 98.00 € 54.00

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top