€ 699.00
€ 699.00
Profiteer nu!

LG 55 of 65 ULTRA HD 4K SMART TV

Met de AI-functionaliteit die in de LG TV is ingebouwd kunt u rechtstreeks tegen de afstandsbediening praten om gebruik te maken van de functies van de spraak assistent. Zo kunt u de TV vragen om van kanaal te wisselen, harder of zachter geluid te spelen of om zichzelf uit te zetten na afloop van een programma. D.m.v. de Google Home en Amazon Alexa technologie kunt u ook de TV koppelen zodat u tegen de TV kunt zeggen dat de verlichting feller moet of de airconditioning zachter moet. Let op: Spraakbesturing optioneel met Google of Amazon product. Hoge resolutie voor een haarscherp beeld Hoe hoger de resolutie des te beter details worden weergegeven. LG UHD TV beschikt van een resolutie vier maal hoger dan Full HD TV’s. Dat betekent dat u profiteert van vier keer scherpere details. Consistente kleuren vanuit elke hoek LG UHD TV zorgt voor nauwkeurigere kleuren en laat iedereen genieten van geweldig beeld vanuit iedere kijkhoek. De kern van authentieke beelden Quad Core-processor werkt moeiteloos om ruis in beeld te verminderen en de scherpte te verbeteren. Zelfs wanneer beelden met lagere resolutie worden opgeschaald tot een beeldkwaliteit van bijna 4K. Verhoogde maximale helderheid Met \'Ultra luminance\' van LG geniet je van levendigere beelden met een hogere helderheid doordat donkere delen donkerder worden en heldere delen helderder. 4K Active HDR voor levensecht beeld HDR (hoog dynamisch bereik) is de nieuwe norm op het gebied van beeldkwaliteit. Deze biedt verfijnde details en levensechte kleuren met een breder contrastbereik. LG UHD TV ondersteunt de HDR-standaarden HDR10 en HLG Pro. Meerdere kanalen voor meeslepend geluidseffect Een geweldige TV verdient geweldig geluid. Een geluidstechnologie met meerdere virtuele kanalen die ultra-surround effect produceren. Vernuftig van binnen en buiten De stijlvolle metalen frames maken het ontwerp nóg schitterender en zorgen voor een moderne uitstraling. Smart TV slim bekeken Ontdek tal van functies van intelligente TV\'s met LG webOS. Ga verder dan de eenvoudige bediening en zoek of open bepaalde apps en andere premiumdiensten met spraakcommando\'s. EU model Natuurlijk zijn alle Europese modellen die wij aanbieden geschikt voor gebruik zowel voor in Nederland als in België. De wettelijke fabrieksgarantie periode voor deze producten is zoals wij deze op onze website communiceren 24 maanden. De Europese modellen die wij aanbieden beschikken niet altijd over een Nederlandstalige handleiding, maar beschikt natuurlijk wel over een Nederlandstalig menu. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" /><b>Bestel nu, betaal later</b> <img src=\"\" alt=\"\" width=\"72\" height=\"15\" /><br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ultra HD 4K | Spraakbesturing<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Smart TV: oa Netflix Youtube&#160;<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Opnemen en pauzeren <br />

Productspecificaties

Prijs 699.00
Verzendkosten 3.95
Levertijd 10 - 12

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
09-11-2018 € 699.00 € 699.00
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top