€ 19.95
€ 19.95
Profiteer nu!

5-​PACK PHILIPS LED FILAMENT KAARSLAMPEN

Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700 K en geeft een warme, rustgevende sfeer, perfect voor ontspannen. Dit licht van 2700 K is ideaal voor het ontwerpen van woningverlichting. Met zijn mooie vormgeving en vertrouwde afmetingen is deze standaard LED-kaarslamp voor hedendaagse verlichting de perfecte duurzame vervanger voor traditionele kaarslampen. Lampen met lange levensduur - Gaan tot 15 jaar mee Met een levensduur tot 15.000 uur kunt u het gedoe met het regelmatig vervangen van lampen vergeten en meer dan 15 jaar lang profiteren van een perfecte verlichtingsoplossing. Beter voor uw portemonnee en de planeet LED-technologie bespaar tot 80% energie in vergelijking met je standaard lamp. Daardoor betaalt hij zichzelf terug en bespaar je jaar na jaar weer geld. Bovendien helpt hij het milieu te beschermen. Perfect voor decoratieve armaturen Moderne verlichting in Philips LED-kaarslampen voor gebruik in decoratieve armaturen zoals kroonluchters, plafondventilators, sierstrips en paallampen. Leer meer over licht Kleurtemperatuur: licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangeduid in kelvin (K). Lampen met een lage kelvinwaarde produceren een warm, rustgevender licht, terwijl lampen met een hogere kelvinwaarde juist een koel, vitaliserend licht produceren. CRI: de kleurweergave-index (color rendering index – CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurwaarneming te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van Philips LED-lampen is altijd hoger dan 80, wat verzekert dat kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven. Ontworpen voor uw oogcomfort Harde verlichting is vermoeiend voor de ogen. Te fel licht is verblindend. Te zacht licht geeft flikkering. U kunt nu uw omgeving aangenaam verlichten met LED\'s die comfortabel zijn voor uw ogen en de perfecte sfeer in huis creëren. Geen zichtbare flikkering Wanneer een lamp snel knippert, kan dat vervelend zijn voor uw ogen, hoofdpijn veroorzaken, en zelfs een aanval triggeren bij mensen met lichtgevoelige epilepsie. Het is zowel onaangenaam als onnodig. LED\'s kunnen flikkeren vanwege hun snelle reactie op de stroomsterkte van de driver. Philips LED\'s zijn zo ontworpen dat variaties in de stroomsterkte van drivers worden geminimaliseerd en elimineren daarom de factoren die flikkering veroorzaken. Daarom merk je er helemaal niets van. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />E14 | 2700K | warm wit | 250 lumen <br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Energiezuinige LED-technologie<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />EyeComfrot zacht licht voor uw ogen<br />

Productspecificaties

Prijs 19.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-11-2018 € 19.95 € 19.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top