€ 24.95
€ 24.95
Profiteer nu!

REGATTA LUZON FLEECEVEST

Tijdens het sporten is het belangrijk dat u genoeg bewegingsruimte heeft. Met de Regatta fleece vesten heeft u een trui die ideaal is voor hardlopen, wandelen, kamperen en wintersport. Daarnaast zijn de vesten natuurlijk ook perfect om lekker casual te dragen tijdens een wandeling of een dagje klussen. Ademend en lichtgewicht De fleece vesten van Regatta zijn zo gemaakt dat ze perfect blijven zitten tijdens het sporten. Daarnaast zijn de truien ademend zodat u niet gaat zweten tijdens deze bezigheden, doordat de truien gemaakt zijn van polyester voelen ze licht en zacht aan. Lekker warm De fleece vesten zijn niet alleen ademend maar zorgen ook dat u lekker warm blijft. Door de polyester stof blijft u lekker warm en ziet u er daarnaast nog sportief uit. Kortom: wilt u er perfect utizien tijdens het sporten of lekker casual dan is de Regatta Luzon fleece vesten de perfecte keus. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Ideaal voor de aankomende herfst<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Comfortabel en lekker warm<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ideaal voor tijdens het wandelen<br />

Productspecificaties

Prijs 24.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 8

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-11-2018 € 24.95 € 24.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top