€ 349.00
€ 349.00
Profiteer nu!

HP 810 REVOLVE REFURBISHED 2-​IN-​1 LAPTOP

Bent u opzoek naar een snelle en betrouwbare laptop dan is de HP 810 Revolve de ideale laptop voor werk en school. Deze refurbished HP 810 Revolve is gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Een refurbished HP 810 Revolve is daarom ook niet te vergelijken met een tweedehands laptop en voelt aan als nieuw. Ideaal voor school & werk Deze ultradunne EliteBook is niet alleen een Notebook, maar verandert in een handomdraai in een tablet! Dit model is voorzien van een magnesium behuizing dat zorgt voor een zeer degelijke bouw. Het betreft de Elite serie van HP die bekend staat om zijn degelijkheid en gebruik van hoogwaardige materialen. De HP 810 Revolve is de perfecte laptop voor school en werk. Met zijn 256GB SSD is uw laptop snel opgestart en met zijn 8GB werkgeheugen kunt u snel switchen tussen meerdere programma\'s. 360 Graden FlipScreen Daarnaast is de HP 810 Revolve voorzien van Windows 10 Home en daardoor dus uiterst gebruiksvriendelijk. De laptop is licht van gewicht en hij is eenvoudig mee te nemen naar school of werk. Daarnaast kunt u het scherm zo draaien dat u de perfecte kijkhoek vind, het scherm is daarnaast te gebruiken als touchscreen. Zo heeft u niet alleen een laptop maar ook een soort van tablet. We kunnen dus wel spreken over een uitermate multifunctioneel apparaat dat ontworpen is voor alle mogelijke taken. Refurbished laptops De HP 810 Revolve is refurbished. Dat betekent dat deze laptops optisch en technisch in nette conditie zijn . Zo zijn ze uiterst zorgvuldig gecontroleerd door een official Microsoft Authorized Refurbisher en voorzien van de laatste stuurprogramma’s en updates. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />256GB SSD | 11\'6\" touchscreen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />8GB RAM | i5 4300U 1,9GHz<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />360 Graden FlipScreen<br />

Productspecificaties

Prijs 349.00
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5-10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
07-11-2018 € 349.00 € 349.00
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top