€ 9.95
€ 9.95
Profiteer nu!

LEESBRIL WAYFARER IN VERSCHILLENDE STERKTES

Beginnen de letters voor uw ogen ook steeds meer te dansen? Of kunt u al jarenlang niet meer zonder uw steun en toeverlaat; de leesbril? Een fris, hip en nieuw exemplaar is nooit weg! Want u weet wat ze zeggen: één bril is geen bril. U raakt ze – op de een of andere manier – altijd kwijt, u gaat erop zitten of hij ligt nèt niet op de plek waar u hem nodig heeft. Deze houtlook leesbrillen in een moderne Wayfarer-stijl zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van de ochtendkrant, dat spannende boek of uw lievelingsfilm. Flexscharnieren Een bril met een luxe uitstraling die qua model bij ieder gezicht past; dan heeft u het over deze Wayfarer houtlook leesbril. Daarnaast beschikt de bril over supersterke flexscharnieren die ervoor zorgen dat het montuur beter in model blijft. Hoe vaak u de bril ook op- en afzet. Deze hippe leesbril is verkrijgbaar in sterktes van +1.0 t/m +3.0 en in de kleuren blauw en bruin. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Hebben een houtlook<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Supersterke flexscharnieren<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Sterktes +1.0 t/m +3.0<br />

Productspecificaties

Prijs 9.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
28-12-2018 € 9.95 € 9.95
06-11-2018 € 9.95 € 9.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top