€ 29.95
€ 29.95
Profiteer nu!

WOFI DESIGN LED PLAFONDLAMPEN

We worden omringd door licht, maar het blijft toch ongrijpbaar. Deze Wofi LED-plafondlampen zijn niet alleen energiezuinig maar zorgen ook nog eens voor perfect warm licht. Vandaag hebben wij 2 verschillende modellen in de aanbieding die een aanwinst zullen zijn voor elke woonkamer. Een echte eye-catcher De Sanan & Naomi Wofi design plafondlampen zijn niet alleen voorzien van een spectaculair ontwerp maar zijn ook nog eens voorzien van LED lampen waardoor u bespaart op uw energierekening. Deze innovatie tilt de Wofi lampen naar een hoger niveau, zodat u een elegante en sfeervolle verlichting combineert met energiebesparing. Daarnaast beschikken de Wofi plafondlampen over een warm wit licht waardoor uw kamer goed verlicht wordt. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Ideaal voor in de woon of eetkamer<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Geeft een sfeervol &amp; warm licht af<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Energiezuinig dankzij Led-technologie<br />

Productspecificaties

Prijs 29.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 7

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-11-2018 € 29.95 € 29.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top