€ 32.95
€ 32.95
Profiteer nu!

CALVIN KLEIN LEREN RIEMEN

Als u nog met uw broek op half zeven loopt, hoeft u niet langer verder te lezen. Gewoon direct bestellen, want dat kan echt niet meer. Als het daadwerkelijk zo is, dan is hij namelijk te groot en moet u echt aan een riem geloven. Presentatie is namelijk ook belangrijk. Details maken het verschil, ook bij uw outfit. Denk daarom eens na over een fraaie riem, bijvoorbeeld deze van Calvin Klein. Vijf verschillende riemen Calvin Klein heeft namelijk vijf verschillende riemen voor u. Overigens alle vijf op details net iets anders dan de ander. Desondanks ogen ze alle vijf behoorlijk chic en kunt u er wel degelijk mee voor de dag komen. De metalen gesp maakt het af. De riemen zijn overigens 100% uit kalfsleer gemaakt. Alle vijf de riemen worden geleverd in een luxe box, wat hem direct geschikt maakt voor een cadeautje. En uiteraard betekent dat niet dat u weer een ander een plezier moet doen. Dat cadeautje kan ook gewoon voor uzelf zijn. Zeker als u weet dat een echte Calvin Klein riem, want daar hebben we het nu over, normaal gesproken tachtig euro kost. Vandaag niet gelukkig, vandaag bent u al een accessoire rijker voor slechts iets meer dan drie tientjes. Tel uit die winst. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Gemaakt van 100% kalfsleer<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Gemaakt in Italië<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Wordt geleverd in luxe box<br />

Productspecificaties

Prijs 32.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5-10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-11-2018 € 32.95 € 32.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top