€ 299.00
€ 299.00
Profiteer nu!

JOY SPORT ROEIAPPARAAT CONCEPT AIR POWER

Al een tijdje bij 1DayFly? Heel verstandig. Dan zult u ondertussen ook wel opgemerkt hebben dat u hier langzaam maar zeker een hele sportschool aan persoonlijke fitness apparaten kunt verzamelen. We hebben de Spinner en de hardloopband al voorbij zien sjezen en vandaag gaan we het denkbeeldige water in met een roeitrainer: dé manier om cardio te combineren met het bevorderen van die mooie schouders en armen. En benen. En buik: de roeitrainer pakt alles! Ideale manier om spieren en conditie te trainen Vet verbranden gaat met een roeitrainer sneller dan dat u het eraan kunt eten, maar dan zonder al te veel stress op bijvoorbeeld alleen knie- of enkelgewrichten. Door de roeibeweging worden alle spiergroepen – van benen en rug tot schouders en zelfs handen – gelijkmatig aangesproken met relatief weinig druk op het onderlichaam, waar hardlopen en fietsen juist extreem veel vragen van alleen de benen. U beweegt flink, maar wel comfortabel dankzij de meebewegende voetpedalen. Vermijd de drukte van de sportscholen En dan kunt u het ook nog eens doen op de tijden dat het u het beste uitkomt en in de rust van uw eigen omgeving. Geen drukte en met de muziek die u het liefste hoort tijdens het kilometers maken. Zet er een flatscreen voor en train onder het genot van een spannende film! Uzelf super fit trainen gaat dankzij deze topper in de grootst mogelijke luxe. Met een mooie korting! Bestel mee Met deze draadloze hartslagband heeft u een constante hartslagmeting zonder dat u de hartslagsensoren vast hoeft te houden. Deze hartslagband is geschikt voor ieder apparaat met een draadloze hartslagontvanger in de computer, iedere hartslaghorloge en werkt ook perfect op alle trainingsapparatuur met een draadloze hartslag ontvanger. Kortom: Wilt u precies weten wat uw hartslag was tijdens het trainen bestel deze draadloze hartslagband mee. Tot morgen!  

<img src=\"\" alt=\"\" />Werk thuis aan uw conditie en spierkracht<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Na gebruik eenvoudig weer in te klappen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Hoge trainingsintensiteit<br />

Productspecificaties

Prijs 299.00
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 8

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-01-2019 € 299.00 € 299.00
27-11-2018 € 299.00 € 299.00
10-10-2018 € 299.00 € 299.00
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top