€ 79.95
€ 79.95
Profiteer nu!

WIFI DEURBEL MET CAMERA

Met de SEC24 Wi-Fi deurbel DID502, mist u nooit meer een bezoeker. De Wi-Fi deurbel is volledig draadloos en werkt op 4 AA (penlite) batterijen. Of u nu thuis bent of buiten de deur, u ontvangt altijd een melding op uw telefoon wanneer er iemand aanbelt. U kunt dan via de app de bezoeker direct zien en met hem communiceren. De beelden van de bezoekers worden automatisch opgenomen op een micro SD kaart en zijn gemakkelijk via de SecuFirst app terug te kijken of te downloaden. Communiceer met het bezoek Met de ingebouwde microfoon en speaker kunt u met de bezoeker communiceren voordat u de deur open doet. Het is ook mogelijk om de deur op afstand voor de bezoeker te openen via de app. De buitenunit heeft namelijk aan de achterkant twee vrije aansluitingen waarop uw elektrische deuropener en/of poort kunt aansluiten. Het is ook mogelijk om de bestaande bedrade deurbel of gong aan te sluiten op de wifi deurbel. Zo mist u helemaal geen bezoek meer! Voor iOS en Android Beelden zijn eenvoudig via de app terug te kijken. Er wordt per camera aan logboek bijgehouden met alle activiteiten die plaats hebben gevonden. Deze zijn direct en gratis te downloaden op uw smartphone of tablet. De deurbel werkt op batterijen en is daarom eenvoudig te installeren. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Volledig draadloze deurbel<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Via de app kunt u de bezoeker zien<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Communiceer op afstand met bezoek<br />

Productspecificaties

Prijs 79.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
23-12-2018 € 79.95 € 79.95
16-11-2018 € 79.95 € 79.95
09-10-2018 € 79.95 € 79.95
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top