€ 39.95
€ 39.95
Profiteer nu!

MIRROR CAM: AUTOSPIEGEL MET HD CAMERA

De Mirror Cam autospiegel is een handige dashcam met een uniek design. Deze dashcam plaatst u eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto met twee meegeleverde rubber beugels. Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm is verwerkt in de spiegel en is daardoor veilig te gebruiken tijdens het rijden. Blauw glas De Mirror Cam autospiegel is voorzien van een stijlvol en veilig blauw glas. Het zicht naar achteren is hierdoor zowel overdag als ’s nachts perfect te zien. Naast de camera bevinden zich 2 infrarood LED lampjes voor een goed zicht wanneer het donker is. Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm zit verwerkt achter het glas van de spiegel en valt daarom niet op. De spiegel is groot genoeg om het 2.5 inch scherm aan te laten staan. Daarnaast beschikt de Mirror Cam autospiegel over een 350 graden draaiende camera waardoor uw kijkhoek groot is en alles wordt geregistreerd tijdens het rijden. Parkeerstand De HD Mirror dashcam is uitgerust met Motion detection, Mede hierdoor kan de Mirror Cam autospiegel ook worden gebruik in parkeerstand. Hij begint dan automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen, de Mirror ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. Door de loop recording gaat de dashcam echter gewoon door met filmen als de SD kaart vol is. De oudste beelden worden dan verwijderd. Deze dashcam start automatisch op wanneer de auto wordt gestart als deze verbonden is met de lader. De dashcam hoeft dus niet handmatig te worden ingeschakeld, hij begint meteen met filmen wanneer u wegrijdt. Let erop dat voor het gebruik van de motion detection een continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakelde motor Tijd en datum registratie De actuele tijd en datum kunnen worden weergeven in elke opname. Dit kan belangrijk zijn bij het terughalen van de beelden van een eventueel ongeval. Deze dashcam neemt niet alleen beelden op, hij is ook uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Neemt HD-ready beelden op (720MPx)<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Naadloos geïntegreerd display<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ingebouwd Infrarood Night-Vision <br />

Productspecificaties

Prijs 39.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 8

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
09-10-2018 € 39.95 € 39.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top