€ 9.95
€ 9.95
Profiteer nu!

WATERDICHTE MOUNT VOOR SCOOTER OF FIETS

Fietsen en uw smartphone gebruiken blijft lastig en bovendien erg gevaarlijk, zeker in drukke situaties waar veel ander verkeer is. Met deze mount hoeft u uw smartphone niet vast te houden en kunt u veilig door het verkeer heen manoeuvreren. Veilig door het verkeer Bent u net lekker aan het fietsen bent u de weg kwijt. Gelukkig kunt u op uw smartphone kijken hoe u weer op het juiste pad kan komen. Maar fietsen en het kijken naar uw smartphone is niet alleen lastig maar ook onwijs gevaarlijk voor uzelf en andere weggebruikers. Met de mount kunt u uw smartphone bevestigen aan uw scooter of fiets en beide handen aan het stuur houden tijdens het navigeren. Zo is het niet alleen gemakkelijker maar ook nog eens veiliger om uw smartphone te gebruiken. Waterdicht De herfst komt er weer aan dus ook de vele regenbuien die hierbij horen. Met de waterdichte mount is uw smartphone beschermt tegen regen en wind en kunt u de smartphone blijven gebruiken. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Perfect voor op de fiets of scooter<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Geschikt voor alle scooters &amp; fietsen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />360 graden rotatie voor juiste kijkhoek<br />

Productspecificaties

Prijs 9.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-10-2018 € 9.95 € 9.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top