€ 99.95
€ 99.95
Profiteer nu!

DICOTA COMFORT CASE TROLLEY

Het mobiele kantoor voor de professional,  zo wordt de comfort case trolley beschreven. Dit mobiele kantoor heeft naast veel opbergruimte voor documenten en folders, ook royaal plek voor een laptop en dit gebeurd allemaal op de meest gebruiksvriendelijke manier. Genoeg ruimte De Dicota comfort case trolley beschikt over een speciaal ingericht laptopvak zodat uw laptop altijd op de meest veilige manier meegenomen kan worden. Daarnaast zijn er ook speciale vakken voor uw papieren, dossiers, mappen en boeken. In de kofferdeksel bevinden zich diverse vakjes voor schrijfwaar, visitekaartjes en overige accessoires. Zo heeft u genoeg ruimte voor al uw spullen en zijn ze eenvoudig mee te rollen in de trolley. Gaat u een trap op dan kunt u de trolley eenvoudig vast pakken bij het handvat en op de gewone manier meetillen. Neem uw laptop veilig mee De Dicota trolley is geschikt voor laptops tot en met 17.1 inch en heeft met een metalen kofferslot een beveiliging waardoor uw spullen extra goed zijn beveiligd. Kortom: Wilt u veilig en eenvoudig al uw spullen meenemen naar werk of misschien wel op een citytrip? Dan is de Dicota comfort case trolley het perfecte hulpmiddel om al uw spullen veilig en gemakkelijk mee te nemen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Mobiele kantoor voor de professional<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Geschikt voor laptops tot en met 17.1\'\'<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Voorzien van metalen koffersloten<br />

Productspecificaties

Prijs 99.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-10-2018 € 99.95 € 99.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top