€ 229.95
€ 229.95
Profiteer nu!

HEERLIJKE MASSAGESTOEL MET VOETENBANK

Deze Stilisa massagestoel is de belichaming van ontspanning en sereniteit. Het unieke S-design met gelaagd frame zorgt voor een lichte vering en combineert het comfort van een comfortabele tv-fauteuil met het gemak van een sledestoel. Deze massagestoel is het perfecte middel om na een lange dag werken heerlijk te relaxen tijdens het tv kijken of het lezen van een spannend boek. Laat u verwennen Deze exclusieve massagestoel biedt veel massage- en verwenfuncties. Zo heeft u keuze uit 5 verschillende programma\'s en 4 onafhankelijk aan te sturen massagezones. Zo kunt u zelf kiezen welke stand het meest comfortabel aanvoelt en welke past bij uw mood. Daarnaast kunt ook kiezen voor een massagestoel met daarin een ingebouwde verwarmingsfunctie, zo voelt de massages niet alleen rustgevend aan maar blijft u ook nog eens lekker warn tijdens de koude wintermaanden. Heerlijk zitcomfort Geniet van het hoogste zitcomfort in combinatie met het onmiskenbare Stilisa-ontwerp laat u uw lichaam tot rust komen met warmte en massage. Daanaast kunt u kiezen uit ruim 9 verschillende verstelbare rugleuningen zodat u altijd in de meest perfect positie kan zitten en relaxen. Daarnaast staat de massagestoel stevig op zijn houten pooten en komt er een voetenbankje meegeleverd om heerlijk liggend gemasseerd te worden. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Heerlijk rustgevend gemasseerd worden<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />4 onafhankelijke massagezones<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Elektra TUV/GS/ROHS getest<br />

Productspecificaties

Prijs 229.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-10-2018 € 229.95 € 229.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top