€ 17.95
€ 17.95
Profiteer nu!

DIGITALE 3D LED WANDKLOK

Iedereen heeft wel een klok in huis hangen, Altijd handig toch om precies te weten wat de tijd is en of u haast moet maken om naar school of werk te gaan. Waar veel klokken een ouderwetse uitstraling hebben bieden wij vandaag een 3D LED wandklok aan die van een saaie klok een echte eye-catcher maakt. Een echte eye-cather De digital LED-klok van iBello is een moderne 3D-interpretatie van een traditionele digitale klok. De tijd wordt heel duidelijk aangegeven met het heldere LED-licht. De wandklok kan worden weergegeven in 3 verschillende helderheidsniveaus, wanneer het donker wordt, dimt het licht automatisch naar een lichtkleur die beter past bij de situatie. Daarnaast beschikt hij over een alarmfunctie en is ideaal voor thuis of op kantoor. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />De moderne versie van uw klok<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />3 verschillende helderheidsniveaus<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Nachtmodus met automatisch dimmen<br />

Productspecificaties

Prijs 17.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
07-11-2018 € 17.95 € 17.95
02-10-2018 € 17.95 € 17.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top