€ 199.95
€ 199.95
Profiteer nu!

LIRIO BY PHILIPS DESIGN HANGLAMP

We worden omringd door licht, maar het blijft toch ongrijpbaar. Deze zwarte, ecliptische LED-hanglamp combineert een lichtgevende holte met zowel massa als leegte - alsof hij van een andere planeet komt. Een mysterieuze interpretatie van licht en een echte eye-cather in uw woonkamer. HighPowerLED De LED-module van deze lamp is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED\'s zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtoutput en een 100% gelijkmatige lichtkleur. De Lirio hanglamp is tevens te gebruiken in combinatie met een geïnstalleerde wanddimmer (niet meegeleverd). Daarnaast kunt u de hanglamp verstellen qua hoogte zodat u altijd en overal kan genieten van warm wit licht. De Philips Lirio is daarnaast ook winner van een IF Design Award door zijn revolutionaire design en zijn lichtverspreiding door heel uw woonkamer. Al 65 jaar is de iF Design Award, een initiatief van de World Design Guide, wereldwijd een handelsmerk voor uitmuntende ontwerpen. De prijs, die meerdere disciplines omvat, heeft elk jaar meer dan 5.500 inzendingen uit ongeveer 59 landen. Warm wit licht Verlicht uw huis met warm wit licht. LIRIO by Philips introduceert een generatie krachtige LED\'s die warm, wit licht produceren. Deze innovatie tilt onze lampen naar een hoger niveau, zodat u een elegante en sfeervolle verlichting combineert met energiebesparing. Deze LIRIO by Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Kortom: Wilt u een lamp die goedkoper in verbruik is en daarnaast beschikt over een revolutionair ontwerp? Dan is de Lirio by Philips uw hanglamp. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Optimale lichtoutput in uw woonkamer<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />100% gelijkmatige lichtkleur<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Verstelbare hoogte <br />

Productspecificaties

Prijs 229.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 7 - 10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
25-12-2018 € 199.95 € 199.95
09-10-2018 € 199.95 € 199.95
06-09-2018 € 229.95 € 229.95
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top