€ 9.95
€ 9.95
Profiteer nu!

4-​PACK CALEX LAMPEN

Calex is de nieuwste ontwikkeling op LED gebied. De Calex LED lamp combineert het zeer lage verbruik en de lange levensduur van LED met het uiterlijk van een gloeilamp. Zo behoudt u niet alleen dezelfde lichtkwaliteit en is het ook nog eens energiezuiniger. Energiezuinig De Calex lamp is een ware vervanger van de traditionele gloeilamp. Hij biedt niet alleen dezelfde mogelijkheden qua lichthoek en kleurentemperatuur (2700K) maar is daarnaast ook nog eens voorzien van energieklasse A++. Daarnaast gaan de Calex LED lampen langer mee dan de ouderwetse 50W gloeilampen en zorgen ze ook nog eens voor een lager energieverbruik. De Calex LED lampen zijn ideaal voor alle decoratieve armaturen in bedrijven, restaurants, bars, maar natuurlijk ook voor thuis. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />1 bestelling = 4 stuks<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ideaal voor decoratieve armaturen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Kwalitatieve LED lamp<br /> <b><br /> <br /> </b>

Productspecificaties

Prijs 9.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
10-10-2018 € 9.95 € 9.95
30-08-2018 € 9.95 € 9.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top