€ 24.95
€ 24.95
Profiteer nu!

WATERDICHTE SOFTSHELL JASSEN

Dames en heren opgelet! Vandaag hebben we de topper van Trespass speciaal voor iedereen. Een softshell jas die beschikbaar is voor dames en heren. Het is voor ons gevoel met deze zonnige dagen nog volop zomer, maar langzaam komt deze toch aan zijn eind (sorry!). Waterproof, warm en droog! De softshell jassen zijn lekker warm maar wel ademend. Tresspass is gespecialiseerd in outdoor kleding en heeft voor kleding de Technical Performance classificatie ontwikkeld. Producten met de TP50-classificatie bieden een basisniveau van waterdichtheid en ademend vermogen om ervoor te zorgen dat u warm, droog en comfortabel blijft als u buiten bent. In de 2 zakken met ritssluiting zitten sleutels, mobiel en boodschappenlijstjes veilig opgeborgen. Bovendien hebben de jassen ook nog de fantastische eigenschap dat ze supersnel opdrogen. We hebben ze vandaag in verschillende kleuren voor zowel heren als dames. Kleur en maat kiezen en u kunt op pad! Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Zacht en warm softshell stof<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ademend en winddicht<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Waterproof (TP50 classificatie)<br />

Productspecificaties

Prijs 24.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 7

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
10-10-2018 € 24.95 € 24.95
26-08-2018 € 24.95 € 24.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top