€ 129.95
€ 129.95
Profiteer nu!

TIVOLI AUDIO ALBERGO+ RADIO

De Albergo+ is zo ontworpen dat hij voor iedereen probleemloos te bedienen is. Van elke knop is duidelijk waar hij voor dient. Bovendien biedt het display u handige aanwijzingen, bijvoorbeeld bij het instellen van de wektijden. Een handleiding krijgt u erbij, maar de kans is groot dat u die niet eens gebruikt. Bluetooth activeren is al even eenvoudig. Na een druk op de knop zoekt de Albergo+ uw met Bluetooth uitgeruste klankbron - van tablet tot smartphone - en wordt een koppeling tot stand gebracht. En in plaats van de knoppen op de radio kunt u natuurlijk ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken. Mooi design en lekker compact De Albergo+ heeft dezelfde full-range langeslagluidspreker als de befaamde Model One tafelradio. Een luidspreker die voor een meer dan uitstekende sound zorgt, in een behuizing die veel compacter is dan die van veel andere wekkerradio’s. Daarnaast is de Albergo+ ideaal voor in de slaap- of logeerkamer en geeft hij ook nog eens leuke uitstraling. Een radio, eindeloos veel mogelijkheden! Digitale radio De Albergo+ is voorzien van het Digitale Radio Keurmerk, beter bekend als het Digitale Vinkje. Met DAB+ als nieuwe standaard kunt u in bijna heel Nederland al genieten van digitale radio. De voordelen van DAB+ U herkent het misschien wel, het gedoe met afstemmen van FM-zenders. Dat behoort met een DAB+ radio tot de verleden tijd. Een DAB+ radio zoekt automatisch alle DAB-zenders die beschikbaar zijn. Daarna kunt u de zenders heel gemakkelijk zoeken op naam i.p.v. frequentie. DAB+ staat voor Digital Broadcasting en het is de nieuwe internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether voor de radio komt er meer zendruimte beschikbaar en daardoor een groter zenderaanbod. DAB+ heeft een stabieler ontvangst dan de gewone radio waardoor u geen last heeft van hinderlijke onderbrekingen. U luistert naar een kristalhelder geluid zonder ruis. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Een radio met eindeloze mogelijkheden<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Fraai en compact ontwerp<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Luidspreker met uitstekende sound<br type=\"_moz\" />

Productspecificaties

Prijs 169.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
10-10-2018 € 149.95 € 149.95
21-08-2018 € 169.95 € 169.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top