€ 12.95
€ 12.95
Profiteer nu!

SFEERVOLLE XL DECOLAMPEN

U ziet ze steeds vaker terug. Van die moderne decolampen die zo felle kleur afstralen dat uw oog er wel naar toe getrokken wordt. Vanaag hebben wij twee coole en moderne decolampen in de aanbieding. De Flamingo De Flamingo is helemaal hot! U ziet ze momenteel dan ook overal, van bescheiden versie als print op een shirt, tot mega groot opblaasbaar in het zwembad. Maar nu kunt u dit elegante dier ook thuis neerzetten. Deze LED flamingo is vooral mooi als het donker is. Zet hem op een leuk plekje op tafel, op een kast, of in de vensterbank, en hij springt eruit met zijn roze felle licht. De cactus De cactus is momenteel bijna niet meer weg te denken uit elk interieur. En hoewel een echte cactus vooral leuk is als het licht is, is deze LED decoratie cactus vooral leuk als het donker is. Zet hem op een leuk plekje op tafel, op een kast, of in de vensterbank, en hij springt eruit met zijn groene licht. Doordat het product werkt op 3 AA batterijen (niet meegeleverd) kunt u hem overal naar keuze neerzetten, en bent u niet verplicht hem in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Ook staat hij gezellig in de tuin als u met lekker weer ’s avonds nog buiten zit. 
Let wel op dat deze lamp niet buiten kan blijven staan, dus zodra u weer naar binnen gaat, neem dan uw lampje weer mee naar binnen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Cactus of flamingo<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Een echte eye-catcher<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Decolampen zijn dimbaar<br />

Productspecificaties

Prijs 12.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
09-11-2018 € 12.95 € 12.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top