€ 89.95
€ 89.95
Profiteer nu!

NORDIC CHALLENGER GAMING CHAIR

De Nordic Gaming Challenger Gaming Chair is een comfortabele gaming bureaustoel, speciaal gemaakt voor een lange zit zonder pauze. Uiteraard kunt u deze bureaustoel ook op kantoor gebruiken, hij geeft u optimale ondersteuning aan uw rug en nek. De stoel vormt zich helemaal naar uw lichaam, maar u kunt zelf ook nog een aantal aanpassingen doen. Vormt zich naar uw lichaam Zet de stoel op de voor u comfortabele zithoogte en leun heerlijk achterover. Het neigmechanisme is naar uw wens in te stellen tot wel 60 graden en zorgt voor extra comfort en een betere houding. De wieltjes rollen fijn over elke ondergrond; vloerbedekking, zeil of parket. Perfecte ondersteuning van nek en onderrug Het design van de stoel kenmerkt zich door de stoere kleuren en mooie stiksels. De stoel heeft tevens lumbale ondersteuning (onderrug) middels een kussentje. Indien dit niet gewenst is haalt u deze er simpelweg vanaf. Met het kussentje ervaart u dat de rugleuning in de onderrug iets naar voren komt waardoor u lekker stevig in de stoel zit en er geen druk op de onderrug ontstaat. Weinig onderhoud nodig De stoel is gemaakt van twee kleuren PU-leer en zal daarom weinig moeite hebben als u neerploft in de stoel. Kopje koffie of een energiedrankje eroverheen gemorst? Geen probleem, een natte doek eroverheen en hij is weer als nieuw. De zithoogte is tevens in hoogte aan te passen zodat u altijd perfect uw toetsenbord of muis kunt bedienen. Of het race stuurtje natuurlijk, maar net wat u het leukst vindt. We hebben hem in 3 kleurcombinaties. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Pas de stoel aan naar uw lichaam<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ergonomische vormgeving<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />5 stevige kunststof wielen<br />

Productspecificaties

Prijs 89.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 7

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-10-2018 € 89.95 € 89.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top