€ 54.95
€ 54.95
Profiteer nu!

DENON DRAADLOZE SPORT HOOFDTELEFOON

Een sporthoofdtelefoon kan u stimuleren om harder te rennen of te sporten of maakt het reizen naar en van uw werk gewoon prettiger - en door de combinatie van zijn op comfort gerichte ontwerp, duurzaamheid en fantastische geluid, plus het gemak van een draadloze Bluetooth-verbinding naar uw telefoon of persoonlijkemuziekspeler, geeft de AH-C160W je alle vrijheid om mee te bewegen op de muziek. Voor het slanke ontwerp van de AH-C160W is gebruikgemaakt van unieke oorbevestigingstechnologie, ontwikkeld in samenwerking met een toonaangevende hoortoestelspecialist, die de oortjes op hun plaats houden - ook als u intensief traint of hardloopt. Drie ringmaten bieden een optimale pasvorm in het oor en garanderen pure muziekweergave zonder ruis. BESTE GELUIDSPRESTATIES Het geluid van de Denon AH-C160W is ontworpen en afstemd door middel van geavanceerde digitale signaalverwerking -zodat u uw fitnessdoelen sneller kunt behalen.   DUURZAAM En de AH-C160W kan wel wat aan: zijn duurzame mechanische constructie, zelfs de inwendige elektronica is behandeld met Nanofics-technologie voor zweetbestendigheid klasse IPX5/7. GEÏNTEGREERDE BEDIENINGSKNOPPEN Waarmee u eenvoudig het volume kunt regelen, nummers kunt overslaan en kunt bellen. U regelt het allemaal zelf zonder uw apparaat te hoeven pakken. CLEAR TALK De AH-C160W maakt gebruik van Clear Voice Capture, een geavanceerd ruisonderdrukkingssysteem voor een zo helder mogelijk stemgeluid tijdens telefoongesprekken - hoe luidruchtig de omgeving ook is. Daarnaast houden meertalige spraakaanwijzingen u op de hoogte van de status van de hoofdtelefoon -zoals batterijniveau - zodat u zich helemaal kunt richten op uw training! COMFORTABELE PASVORM De AH-C160W wordt met vier maten siliconen oordopjes én Comply-oordopjes van traagschuim geleverd voor ultiem comfort in het oor. Ze zijn behandeld met SweatGuard om ze schoon te houden - hoe hard u ook traint! Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" /><b>Draadloze</b> Sport<b>hoofdtelefoon</b><br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Voor <b>bellen</b> en <b>muziek</b><br /> <img src=\"\" alt=\"\" /><b>Bediening</b> op apparaat<br type=\"_moz\" />

Productspecificaties

Prijs 69.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-10-2018 € 69.95 € 69.95
16-09-2018 € 69.95 € 69.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top